atún con rábano

domingo, diciembre 11, 2016

Hoy otro almuerzo rápido - atún frito rociado con cebolletas, ademas rábano en rodajas.


En la segunda imagen se puede ver Kristof comiendo - el mejor almuerzo es un almuerzo caliente :)



Le recomiendo añadir un poco de aceite de oliva, para tener el sabor mas intenso.

You Might Also Like

6 comentarios

  1. no i wreszcie coś co bym zjadł ze smakiem , zdjęcie fajne

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ale to nie jest mięso tylko tuńczyk. Choć ja go uwielbiam, bo jest tak konkretny jak mięso ;)

      Eliminar
  2. Tuńczyk i kompozycja z rzodkiewką ....? zastanawiałam się przez chwilę ..ale powinno smakować dobrze gdyż smaki się wzajemnie bardzo dobrze uzupełniają.Gratuluję . Następnym razem tak zrobię.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Smakowało bardzo dobrze, bo rzodkiewka nieco szczypała po języku, a tuńczyk w smaku jest dość wyrazisty, trochę jak wołowina wśród mięs, więc wolę jeść go w podobnym zestawie co mięso.

      Eliminar
  3. Bardzo ładnie ułożone, tło fajne, ostrość , kadr, światło OK. Smacznie wygląda :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ułożone dość szybko, ale chyba powoli trochę opanowuję sztukę kompozycji na talerzu. Cieszę się że się zdjęcia podobają.

      Eliminar

Entradas populares

Yo en Facebooku

Flickr Images