atún con rábano
domingo, diciembre 11, 2016Hoy otro almuerzo rápido - atún frito rociado con cebolletas, ademas rábano en rodajas.
En la segunda imagen se puede ver Kristof comiendo - el mejor almuerzo es un almuerzo caliente :)
Le recomiendo añadir un poco de aceite de oliva, para tener el sabor mas intenso.
6 comentarios
no i wreszcie coś co bym zjadł ze smakiem , zdjęcie fajne
ResponderEliminarAle to nie jest mięso tylko tuńczyk. Choć ja go uwielbiam, bo jest tak konkretny jak mięso ;)
EliminarTuńczyk i kompozycja z rzodkiewką ....? zastanawiałam się przez chwilę ..ale powinno smakować dobrze gdyż smaki się wzajemnie bardzo dobrze uzupełniają.Gratuluję . Następnym razem tak zrobię.
ResponderEliminarSmakowało bardzo dobrze, bo rzodkiewka nieco szczypała po języku, a tuńczyk w smaku jest dość wyrazisty, trochę jak wołowina wśród mięs, więc wolę jeść go w podobnym zestawie co mięso.
EliminarBardzo ładnie ułożone, tło fajne, ostrość , kadr, światło OK. Smacznie wygląda :)
ResponderEliminarUłożone dość szybko, ale chyba powoli trochę opanowuję sztukę kompozycji na talerzu. Cieszę się że się zdjęcia podobają.
Eliminar