carne estofada con arroz y aceitunas
jueves, abril 06, 2017
Me gusta la comida hecha de productos frescos de la zona. Carne de vaca en España es muy sabrosa ademas verduras de la temporada y las aceitunas eran suficientes para que el plato fuera muy sabroso.
Estofado de ternera al vino tinto con la berenjena, el calabacín y aceitunas para destacar el sabor. ¿Te gusta el estofado? Porque a mi me gusta :)
Al final una imagen más pintoresca con efectos de bokeh. ¿Qué te gusta más?
Supongo que me gusta mucho usar mi imaginación y no ver demasiados detalles. Puede ser que estoy al astigmatismo ;)
4 comentarios
Najbardziej smakowita wydała mi się propozycja ostatnia. Całość wszystkich zdjęć ciepła kolorystycznie jak to wspaniałe gorące danie. Podbite smakiem wina....mniam, mniam.
ResponderEliminarZdjęcie zrobione dość szybko, bo chciałam zjeść jeszcze ciepły obiad, bo ciepły obiad jest dużo lepszy niż "odgrzewane kotlety" ;)
EliminarMi też najbardziej podoba się zdjęcie nr 3, jakoś tak jego ciepło zachęca do konsumpcji ;)
Dla mnie druga propozycja, ten blask świeżości, bardzo pobudza kubki smakowe!
ResponderEliminarTo chyba oliwki ;) one nie dość że dodają kwaśnego smaku to jeszcze ładnie wyglądają :)
Eliminar