tiras de pota marinadas lunes, diciembre 05, 2016 Tiras de pota marinadas con romero y enebro, con un toque de apio. Share This Story Share on Facebook Share on Twitter Pin this Post Tags: comida, tiras de pota Entrada más reciente Entrada antigua You Might Also Like 2 comentarios Jozef Radomanski5 de diciembre de 2016, 9:57Dzisiaj jedzenie monochromatyczne czarno-białe. Ciekawe jak smakuje? Jak cukierek piołunowy, czy słodka cytryna?ResponderEliminarRespuestasResponderDorota Radomanska12 de diciembre de 2016, 21:24Smakuje bardzo delikatnie, ciężko opisać więc zapraszam na degustację. Myślę, że jak ktoś nie lubi jałowca to może mu nie smakować.ResponderEliminarRespuestasResponderAñadir comentarioCargar más...
2 comentarios
Dzisiaj jedzenie monochromatyczne czarno-białe. Ciekawe jak smakuje? Jak cukierek piołunowy, czy słodka cytryna?
ResponderEliminarSmakuje bardzo delikatnie, ciężko opisać więc zapraszam na degustację. Myślę, że jak ktoś nie lubi jałowca to może mu nie smakować.
ResponderEliminar